Over schrijfcoach Tania

 • Pajotse bruistablet, gehuwd met Radio 2 journalist Thomas Van den Hoof en mama van Matthias, Arthur & Charlotte
 • licentiaat in de Communicatiewetenschappen 
     
 • prettige MARCOM mix met 23 jaar ervaring
  in TV redactie, pers, communicatie & marketing management
  Vandaag werk ik 4/5 aan een Vlaamse universiteit.
 
 • schrijfcoach 'De Schriftgeleerden' in zelfstandig bijberoep
  Dat doe ik op mijn vrij(e)dag: vrijdag!
  Sinds april 2017 kan je ook terecht in ons SchrijfVerblijf
 
 • auteur "Dizzy Me. Licht op evenwicht." 
  ISBN: 978 90 5718 466 6  - dizzyme.eu
  Ik schreef dit boek als ex-patiënt i.s.m. coauteur prof. dr. Floris Wuyts. Een academische uitgave met baanbrekend concept: een boek dat - high level - een handboek is voor de arts en tegelijk - zeer laagdrempelig - houvast biedt aan de patiënt. Met 4 nederlandstalige edities en weldra ook een Engelse en Spaanse publicatie. Als changemaker hoop ik die kennis zo verder te verspreiden, wereldwijd. Voor een snellere diagnose en doeltreffende behandeling van de patiënt.
Dizzy Me boeken voor een lezing? Meer info in mijn linkerkolom
 
 • auteur Hou(me)Vast - met Wankele Wilma  >>> meer info
  Voor kinderen van 8-11. Op komst.

 

Met schrijfcoach Tania heb je echt alles in huis: een ervaringsdeskundige in helend schrijven, een communicatiemadam met jaren expertise en een coach waarbij je je op je gemak voelt in een huiselijke en ongedwongen sfeer!

Boek je Dizzy Me lezing
tarief af te spreken + onkosten.
dizzyme.eu - Book reviews

Hou(me)Vast - met Wankele Wilma

Contact

De SchriftGELEERDEN
Brikstraat 14a
Herne
1541

0486/377 448 (17-18u)
Rek BE24 6528 4730 0338
BTW vrijgesteld
BE0651.706.079

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode